social twittersocial foursquaresocial facebooksocial instagramsocial tripadvisorsocial youtube

Често задавани въпроси

AA4A9681В Екшън Аква Парк вашият приятен престой е гарантиран. Ангажираме се да отговорим на Вашите въпроси, да вземем под внимание съветите и предложенията Ви. Посетете бюро иформация, което се намира на главния вход и нашият персонал ще се радва да Ви помогне с нужната Ви информация.

ДОСТЪП ДО ПАРКА

Вашата сигурност е наш основен приоритет. Достъпът до парка се извършва само след проверка на вашия личен багаж. В парка е забранено внасянето на оръжия, ножове, остри или стъклени предмети. Не се разрешава внасянето на храна, алкохолни и безалкохолни напитки, както и влизането с охладителни чанти или домашни любимци.

Молим посетителите на Екшън Аквапарк да спазват всички правила и законите на Република България.

ВХОДНИ КАРТИ ИЗДАДЕНИ ОТ ЕКШЪН АКВАПАРК

Достъпът в парка се извършва само срещу представяне на карта и валиден документ за самоличност на входните каси. Гостите, които напускат парка и планират да се върнат отново в рамките на деня е необходимо да уведомят служител от отдел „Връзки с клиенти”.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ОБЛЕКЛО

За да запазим нашата семейно-ориентирана атмосфера, Вашето здраве и безопасност е необходимо да сте с бански костюми и плажни кърпи в съответствие с политиката на Екшън Аквапарк.

ЛОШИ МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ

За ваша безопасност при лоши метеорологични условия атракционните съоражения биват затваряни. Всички ресторанти и барове остават отворени, за да може спокойно да изчакате капризите на времето. Атракциите ще бъдат отворени възможно най-скоро след преминаването на лошите метеорологични условия.

Обърнете внимание, че Екшън Аквапарк не носи отговорност за лошо време и не възстановява сумата на закупения от вас билет.

При затварянето на всички атракции за повече от 1 час, вследствие на лошо време, в рамките на един работен ден ще ви бъдат предоставени билети за половиндневно посещение. Гостите следва да представят касов бон от съответната дата или изискат копие от предплатения си билет на касите на парка. Издадените билети могат да се ползват в рамките на текущата календарна година.

ЗАГУБЕНИ ДЕЦА ИЛИ КАК ДА УСТАНОВИТЕ МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО НА ВАШАТА КОМПАНИЯ В ПАРКА

При възникване на подобна ситуация се обърнете към отдел ВРЪЗКИ С КЛИЕНТИ. Те ще направят анонс по радиоуредбата в парка, за да установят местонахождението им. В случай, че детето ви/близките ви не се отзовават на анонса уведомете служителите от отдел Охрана, които ще Ви съдействат да го намерите.

НАПУСКАНЕ ТЕРИТОРИЯТА НА ПАРКА

Възможно е напускане територията на парка и последващо завръщане в рамките на деня без заплащане на допълнителни такси. Моля, уведомете охраната при излизане.

БРЕМЕННИ ЖЕНИ

Бременните жени (които няма да ползват пързалките) се допускат безплатно в парка.

Отдел Връзки с Клиенти ви пожелава приятен престой в Екшън Акапарк!!!

  • Login | Влез | Заходи

  • Количка | Корзина | Cart

    Няма продукти в кошницата
Екшън Аквапарк, Слънчев бряг работи днес от: 10:00 - 18:00ч. Заповядайте :)
Toggle Bar
logo aqua nevis 11 2011 OK Odessos Logo Real Radina s Way logo small email