social twittersocial foursquaresocial facebooksocial instagramsocial tripadvisorsocial youtube

Често задавани въпроси

AA4A9681В Екшън Аква Парк вашият приятен престой е гарантиран. Ангажираме се да отговорим на Вашите въпроси, да вземем под внимание съветите и предложенията Ви. Посетете бюро иформация, което се намира на главния вход и нашият персонал ще се радва да Ви помогне с нужната Ви информация.

ДОСТЪП ДО ПАРКА

Вашата сигурност е наш основен приоритет. Достъпът до парка се извършва само след проверка на вашия личен багаж. В парка е забранено внасянето на оръжия, ножове, остри или стъклени предмети. Не се разрешава внасянето на храна, алкохолни и безалкохолни напитки, както и влизането с охладителни чанти или домашни любимци.

Молим посетителите на Екшън Аквапарк да спазват всички правила и законите на Република България.

ВХОДНИ КАРТИ ИЗДАДЕНИ ОТ ЕКШЪН АКВАПАРК

Достъпът в парка се извършва само срещу представяне на карта и валиден документ за самоличност на входните каси. Гостите, които напускат парка и планират да се върнат отново в рамките на деня е необходимо да уведомят служител от отдел „Връзки с клиенти”.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ОБЛЕКЛО

За да запазим нашата семейно-ориентирана атмосфера, Вашето здраве и безопасност е необходимо да сте с бански костюми и плажни кърпи в съответствие с политиката на Екшън Аквапарк.

ЛОШИ МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ

За ваша безопасност при лоши метеорологични условия атракционните съоражения биват затваряни. Всички ресторанти и барове остават отворени, за да може спокойно да изчакате капризите на времето. Атракциите ще бъдат отворени възможно най-скоро след преминаването на лошите метеорологични условия.

Обърнете внимание, че Екшън Аквапарк не носи отговорност за лошо време и не възстановява сумата на закупения от вас билет.

ЗАГУБЕНИ ДЕЦА ИЛИ КАК ДА УСТАНОВИТЕ МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО НА ВАШАТА КОМПАНИЯ В ПАРКА

При възникване на подобна ситуация се обърнете към отдел ВРЪЗКИ С КЛИЕНТИ. Те ще направят анонс по радиоуредбата в парка, за да установят местонахождението им. В случай, че детето ви/близките ви не се отзовават на анонса уведомете служителите от отдел Охрана, които ще Ви съдействат да го намерите.

НАПУСКАНЕ ТЕРИТОРИЯТА НА ПАРКА

Възможно е напускане територията на парка и последващо завръщане в рамките на деня без заплащане на допълнителни такси. Моля, уведомете охраната при излизане.

БРЕМЕННИ ЖЕНИ

Бременните жени (които няма да ползват пързалките) се допускат безплатно в парка.

Отдел Връзки с Клиенти ви пожелава приятен престой в Екшън Акапарк!!!

  • Login | Влез | Заходи

  • Количка | Корзина | Cart

    Няма продукти в кошницата
Екшън Аквапарк, Слънчев бряг работи днес от: 10:00 - 18:30ч. Заповядайте :)
Toggle Bar
logo aqua nevis 11 2011 OK Odessos Logo Real Radina s Way logo small email